Politica de retur

Extras din Termeni și Condiții

Articolul 8. Drepturile și termenele de retragere

8.1. Termenul exercitării dreptului legal de retragere în conformitate cu articolul 9 (1) din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii indică faptul că un Client are la dispoziție un termen de 14 zile după ce Clientul sau o parte terță indicată de acesta, care nu este transportatorul, a primit produsul pentru a-și exercita dreptul legal de retragere, fară a fi obligat să-și motiveze decizia.
8.2. Pentru a vă putea exercita dreptul legal de retragere Clientul trebuie să informeze expres True Pleasure la următoarele date de contact: RAUDEN PREMIUM GROUP S.R.L., Strada Babadag, Nr. 2, Bloc 4, Etaj 1, Ap. 42, telefon: (0373) 78 32 34, email: contact@true-pleasure.ro, cu privire la faptul că dorește să se retragă din prezentul Acord. Cererea se poate face de asemenea prin completarea formularului online ce poate fi găsit pe site-ul web www.true-pleasure.ro/formular-de-retur/ sau prin contactarea telefonică sau nu în ultimul rând printr-un email, dacă optați pentru cererea făcută prin email sau prin formularul de retur online, veți primi o confirmare printr-un email că True Pleasure a primit cererea dumneavoastră.
8.3. În conformitate cu articolul 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru comenzile care se referă la:
        ⦁ furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator;
        ⦁ furnizarea de bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inserabil amestecate cu alte elemente.
Prin urmare, Clientul ia la cunoștință faptul că nu va putea beneficia de dreptul său legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el, a căror noua comercializare de către True Pleasure ar putea prezenta:
        ⦁ riscuri din motive de igienă sau de protecție a sănătății pentru consumatori (de exemplu: produse de îngrijire, articole de uz intim, inclusiv lenjerie intimă sau articole de uz sexual etc).
În cazul produselor primite sub formă de seturi, acestea vor fi returnate în întregime.
8.4. În situația în care produsele pot face obiectul legal de retragere, Clientul care își exercită dreptul de retragere va putea obține rambursarea contravalorii produselor returnate. True Pleasure va returna banii clientului și va suporta cheltuielile de retur, respectiv transport, doar în cazul în care produsul nu este în conformitate cu descrierea, în termen de maxim 14 zile de la data în care am fost notificați cu privire la cererea de retragere din prezentul Acord. În temeiul art. 13 (2) din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, Clientul înțelege și își dă acordul ca rambursarea sumelor să se efectueze exclusiv prin transfer bancar, caz în care se obligă să furnizeze datele unui cont bancar pentru transferul sumelor. True Pleasure are dreptul de a amâna rambursarea până la primirea integrală a produselor.