Modalități de plată

Extras din Termeni și Condiții

Articolul 4. Plata

4.1. Clientul trebuie să efectueze plăți către True Pleasure în conformitate cu metodele de plată indicate în timpul procedurii comenzii sau pe site-ul web. True Pleasure este liber să aleagă metodele de plată oferite și este autorizat să schimbe opțiunile de plată în orice moment.
4.2. Plata cu carduri bancare. Cardurile bancare pe care le acceptăm sunt următoarele: Visa și Master Card. Acestea trebuie să fie emise de o instituție bancară sau financiară cu sediul în România. Plata se realizează prin operatorul de plăți online MobilPay: https://www.mobilpay.ro/public/.
4.3. Plata ramburs se va face în momentul livrării coletului, eliberarea chitanței va fi facută de firma de curierat, de asemenea în interiorul coletului veți avea atașată factura generată de True Pleasure.
4.4. Indiferent de modalitatea de plată aleasă, True Pleasure își rezervă dreptul de a anula orice comandă indiferent de momentul în care aceasta se află. În cazul comenzilor achitate cu carduri bancare și anulate banii vor fi restituiți Clientului în cauză.
4.5. Asigurarea securității plăților cu cardul bancar se va face în momentul efectuării plății prin intermediul furnizării criptogramei vizuale (codul CVV) de pe spatele cardului într-un mediu 3D Secure elaborat de servicul MobilPay, mediu care folosește tehnici dovedite de criptografie și respectă reglementările bancare aplicabile în România.